Klar seger mot Degerfors

Klar seger mot Degerfors

HÖGT TRYCK. Lena Edström satsar på att dundra in bollen över nätet in på Degerfors planhalva.
Foto: ROFFE ANDERSSON

Bra start på seriespelet i div 1 för Vallentuna Volleyboll

Vallentuna Volleybolls damer i div 1 vann i helgen hemma i Tellushallen med 3-1 i set (25-22, 25-17, 21-25, 25-14)

Vallentuna Volleyboll hade inga större problem med att vinna mot Degerfors som förra säsongen spelade i den södra serien. Trots att man alltså inte hade full koll på motståndet så blev det en klar seger.

Tvåa förra säsongen
Vallentuna har startat årets säsong med tre segrar efter fyra spelade matcher. Enda plumpen i protokollet kom i seriepremiären mot topplaget Norsjö, som slutade med setsiffrorna 1-3.

Förra säsongen avbröts efter utbrottet av Corona. Vallentuna spelade inte klart utan slutade tvåa i serietabellen i div 1 efter just Norsjö. Vallentuna hade spelat en match färre när matcherna ställdes in.

På söndag, 18 oktober, är det dags för nästa hemmamatch. Då tar Vallentuna emot tabellsjuan Solna i Tellushallen. När lagen möttes förra säsongen vann Vallentuna båda matcherna, med 3-0 i set på hemmaplan och med 3-1 i set på bortaplan.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *