Vinst med 3-0 i premiären för GoIF Kåre

Vinst med 3-0 i premiären för GoIF Kåre

NORRA LÄKTAREN. Publiken på Kårevallens läktare fick se hemmalaget vinna premiären i div 5 mot Riala på ett övertygande sätt.
Foto: SOFI HELLBERG OLSSON

GoIF Kåre startade årets säsong med en övertygande seger mot Riala med 3-0 hemma på Kårevallen.

Efter en oviss vår utan matcher drog Vallentunas nordligaste lag igång seriespelet med full kraft. Men trots den målmässigt klara segern så krävdes det att laget kämpade, berättar Axel Hellberg Olsson som är spelande assisterande tränare för laget.

–Matchen var riktigt tuff, många smällar och avblåsningar. Tyvärr fick jag själv en tuff smäll på foten och var tvungen att kliva av redan efter en kvart. Vi vann matchen för att vi hade en tydlig matchplan och var extremt disciplinerade defensivt. Alla sprang och krigade varje meter för att stå rätt från första minuten ända till slutet.

William Kjellberg gjorde det första målet för GoIF Kåre med en snygg volley efter en hörna. Därefter gjorde Daniel ”Smirnov” Lindblom två mål.
– Det första kom efter ett fint placerat långskott som gick stolpe in. Det andra kom efter en lobbnick över keepern på en hörna.

På rätt spår
Premiären var den enda inplanerade matchen innan sommaruppehållet. I nästa match, 31 juli, möter de Syrianska. Med premiärens seger kan laget ladda i lugn och ro inför hösten.

–Segern gav oss ett stort lugn och lättnad över att vi äntligen är på rätt spår. Det känns som alla tror på Micke Johanssons spelidé och att vi nu bara kan fortsätta nöta och arbeta hårt i samma riktning utan att behöva förändra massa saker.

Känslan i laget bådar gott inför hösten. Segern mot Riala bidrog säkert till att öka den positiva stämningen. Axel Hellberg Olsson poppar av glädje när han ser fram mot hösten.
– Stämningen är på topp. Vi är fler spelare på träningarna än nånsin, och att se att varenda en gav 110 procent i hela matchen i onsdags är fantastiskt. Vi har börjat kriga för varandra så jag tror höstsäsongen kommer bli riktigt jädra kul!

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *