SPORT 2021-01-15 KL. 09:46

Seger med 5-3 i omstarten mot Hammarby

Av Uffe

LETAR LÄGE. Vallentuna snurrade mycket runt Hammarbys målvakt i jakten på målchanser.

Vallentuna Hockey missade spel i Allettan efter en hektisk höstsäsong. Men när vårsäsongen startade i veckan blev det seger direkt på hemmais med 5-3 (2-1, 3-0, 0-2)

Vallentuna rivstartade matchen med två snabba mål i den första perioden. Målen gjordes av Rögle-lånet Isak Renemark och lagkapten Marcus Andersson.
Därefter reducerade "Bajen" till 2-1 och mot slutet av perioden brakade ett par spelare ihop i ett av matchens två större slagsmål. Det andra kom vid slutsignalen.

I den andra perioden avgjordes matchen när Stefan Söder gjorde 3-1. Spiken i kistan kom när Oskar Söderberg satte dit 4-1 och Jacob Lundin gjorde 5-1. Den tredjeperioden blev mest en transportsträcka där gästerna snyggade till siffrorna med två mål.

Noterbart är att nyförvärvet från Huddinge, Måns Krüger, presenterade sig direkt med två assists