Brottby numret större i derbyt mot Frösunda i Upplandscupen

Brottby numret större i derbyt mot Frösunda i Upplandscupen

Brottby SK hade inga större problem att ta hem segern i årets första tävlingsmatch, derby i Upplandscupen mot Frösunda SK. De vann med 2-0.

Lagen möttes en vecka tidigare i en träningsmatch och då vann Frösunda med 1-0. Men med fler a-lagsspelare och lite mer allvar så blev det tydligt att det skiljer två divisioner mellan lagen. Men hade Frösunda satt sina två bonusstraffar hade givetvis resultatet blivit jämnare. Brottby fick ett bra kvitto på att de kan föra matcher när de i år ska försöka ta sig tillbaka till div 3.

VISAR VÄGEN. Brottby SK:s Amo Jawo visade fin form i årets första tävlingsmatch i Upplandscupen.
Foto: ROFFE ANDERSSON

För Frösunda blev det också en nyttig match, för trots motståndarnas spelövertag kunde de visa att de klarar av att försvara sig mycket väl.

Inför den kommande säsongen har några av spelarna i lagen bytt tröja. Brottby har värvat målvakten Johan Lundmark från Frösunda medan anfallsspelaren Sarmad Haddad är på väg åt motsatt håll.
Efter flera säsonger som målskytt i Brottby och en kort mellanlandning i Riala och sedan Brottby igen så talar mycket för att han kommer att spela med sina kompisar i Frösunda denna säsong.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *