Om oss

 


Joakim Lindeborg, jocke@vallentunanya.se, 073-517 02 33


Uffe Lindeborg, uffe@vallentunanya.se, 073-084 81 61

Vi brinner för att göra vardagshjältar av människor man stöter på här i Vallentuna. Vi blandar och ger från våra erfarenheter från tidigare tidningar, och märker att det som tas emot varmast är de ljumma nyheterna om Vallentuna som man inte kan läsa någon annanstans. Vill du komma i kontakt med oss är vi aldrig mer än ett samtal bort. Våra mobilnummer finns här, föredrar du mail så hittar du det på samma ställe.

Vallentuna Nya är en politiskt oberoende, fristående tidning vars syfte är att bistå Vallentuna med lokala nyheter, åtminstone varje vecka i brevlådan, men nu även här på nätet. Vi kommer alltid att prioritera papperstidningen, av den enkla anledningen att den fyller en så viktig roll. I dagens samhälle där information färdas så fort blir vi en tydlig motpol till sociala medier och andra snabba nyhetskällor, vi vill inte tappa den identiteten. Därför har vi valt att göra en lite ”långsammare” hemsida, mer som en portal, där du hittar nödvändig och matnyttig information om Vallentuna.

Vi kommer aldrig att ta in bettingannonser eller liknande på vår sajt, självklart inte i papperstidningen heller. Till en början kommer vi inte ens att koppla på ett säljnätverk för annonserna, utan vi kommer erbjuda platserna till våra lokala företag.  Vi hoppas att ni kommer trivas här på vallentunanya.se och ser fram att höra från dig!

Jocke och Uffe Lindeborg.