Fotbollsderbyt avslutades med 11 kort på fem minuter – sju gula och fyra röda

Fotbollsderbyt avslutades med 11 kort på fem minuter – sju gula och fyra röda

Helgens fotbollsderby mellan GoIF Kåres och Brottby SK:s andralag i div 7 stack ut kan man säga.

Brottby SK vann med 2-1 men det som 40 personer i publiken på Kårevallen, och spelarna, kommer att minnas är slutet på matchen. Matchen var mållös i 80 minuter innan det brann till rejält.

Först tog Brottby ledningen med 1-0 när Mahdi Akhlaghi nickar in bollen. Två minuter senare kvitterar GoIF Kåre efter mål av Tobias Högberg. Efter ytterligare tre minuter avgör Navid Haque när han sätter 2-1 till Brottby på straff. Därefter startar en rejäl kortutdelning på planen.

Först drog Brottby på sig två gula kort. Men därefter rök tålamodet på spelarna i GoIF Kåre.
Inom loppet av en minut lyckas trion Tom Sölvberg, Tobias Högberg och Kevin Strandell med att ta varsitt andra gula kort i matchen, vilket innebär att de fick varsitt rött kort och blev utvisade.

Därefter lyckas Brottbys SK:s Tomas Lindberg samla ihop till rött kort genom att få sitt andra gula för matchen. Dessutom drog Brottby SK:s Theodor Marcelius också på sig ett gult kort.

Totalt under matchen åkte GoIF Kåre på åtta gula kort och tre röda. Brottby tilldelades fyra gula kort och ett rött.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *