Jonny laddar för andra proffsmatchen i buren

Jonny laddar för andra proffsmatchen i buren

Proffsfightern Jonny Touma ska gå ny match i MMA 6 mars i Västerås. Efter debutsegern förra året ska Jonny ta sig an Ilaz Zabelaj som har en förlorad match som proffs.

Jonny är målinriktad och tvekar inte när vi undrar över vad han förväntar sig för match.
– Jag förväntar mig ett krig. Ilaz är tuff och kommer gå in hårt men jag är väl förberedd. Den här matchen betyder allt för mig. Det är min andra proffsmatch och en vinst skulle vara ett stort kliv fram i karriär då allt kommer sändas på UFC fight pass.

Hur laddar du inför matchen?
– Jag laddar på som vanligt med hård träning och mycket sparring. Det har varit svårt med tanke på Corona och att många gym har haft begränsat antal personer i lokalen men jag har gjort det bästa utav situationen. Jag kommer vara 100% redo den 6 mars.

Vad är best case scenario och worst case scenario i inledningen av matchen?
– Best case scenario är eftersom Ilaz själv sagt att han kommer gå in hårt är att han går in i en hård höger så att han knockas. Worst-case vore om någon utav oss blir sjuka eller skadas innan matchen och att den inte blir av.

Hur kan Vallentunaborna följa matchen?
– De följer matchen lättast via UFC fight pass.

Jonny är uppvuxen här i Vallentuna, läs mer om Jonnys uppladdning inför proffsdebuten i vår tidigare artikel här.

Text: Uffe Lindeborg
uffe@vallentunanya.se
Foto: Roffe Andersson
roffe@vallentunanya.se

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *