NYHETER 2023-03-09 KL. 09:25

Udda inköpslista hittades i affären

Av Uffe Lindeborg

Udda inköpslista hittades i affären
KUL FYND. Handlaren Viktor Rönn på ICA Brottbyhallen berättar att inköpslistan hittades vid kassorna i mitten av februari. Foto: Uffe Lindeborg

Nyligen gick ICA Brottbyhallen ut med en riktigt udda grej på sina sociala kanaler. De har nämligen hittat en inköpslista skriven på en brädbit som sedan lämnats kvar vid kassorna i affären.

Att någon passat på att skriva ned en kom-ihåg-lista på trä är kanske inte så häpnadsväckande i sig. Men visst kittlar det till lite av spekulationslusta?

Vi lever ju ändå i en värld där de flesta till och med skippar papper och skriver ned minnesanteckningar i en mobil eller till och med använder digitala inköpslistor.


INKÖPSLISTA. Själva listan av varor är inte så märklig, men i dagens digitala värld tillhör det inte vanligheterna att själva "lappen" är en brädbit. Foto: Uffe Lindeborg


Martin Larsson som jobbar i butiken är upprymd när han berättar om listan:

– Alltså, jag älskar den här listan. Jag är nyfiken på historien om hur, när och varför den här listan skrevs.

Spekulationer
Handlaren Viktor Rönn tror att det var någon gång i mitten av februari som personalen hittade listan efter att den lämnats kvar av en kund.
Redaktionen på Vallentuna Nya är också nyfikna på vem som kan ha skrivit listan. Vi spekulerar i att det är en hantverkare som arbetar någonstans i Vallentuna och som i all hast skrivit ned det som behövs handlas in.

Men vi kan ha fel. Om du är den som skrivit listan, eller känner den som gjort det, hör gärna av dig på mejl, uffe@vallentunanya.se. Eller berätta gärna för personalen på ICA Brottbyhallen.

Uffe Lindeborg
uffe@vallentunanya.se