Vallentuna Hockey värvar poängkung

Vallentuna Hockey värvar  poängkung

NYA SPELARE. Marcus af Burén (till vänster) och Victor Andersson presenterades på en pressfonferens i förra veckan.
Foto: UFFE LINDEBORG

I förra veckan gick Vallentuna Hockey ut på en presskonferens att de värvat målfarliga Victor Andersson, närmast från Huddinge.

Han gjorde 48 poäng förra säsongen på 40 matcher och har totalt gjort 206 poäng ( 84 mål och 122 ass) på 223 spelade matcher i div 1. Han har också spelat tre säsongen med Södertälje i allsvenskan. Han gjorde 41 poäng på 120 matcher där.
– Det ska bli kul att spela i Vallentuna, jag tror på det här laget, säger han på presskonferensen. Sedan hoppas jag på att bjuda publiken på lite hockeygodis.
Vallentuna Hockey har också värvat en intressant ung back i Marcus af Burén, 20, fostrad i Täby. Han var förra året i Karlskrona där han fick spela ett par matcher i allsvenskan.

Dessutom har Vallentuna förlängt med ytterligare fem spelare från förra säsongen. Truppen till i höst består nu av två målvakter, sju backar och tio forwards.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *