Vallentuna vann en av två matcher

Vallentuna vann en av två matcher

Foto: Roffe Andersson

Laddar om för Piteå och Teg borta och sedan Östersund hemma

Vallentuna blandade och gav under helgens två hemmamatcher. Det blev en förlust mot Boden, 2-3, och en vinst mot Kiruna med 4-0.

Vallentuna inledde bra på lördagen mot Boden, ledde med 2-0, men tappade i matchens sista sekunder till förlust med 2-3. Men på söndagen gick det bättre, då lyckades de dessutom nolla Kiruna och vinna med 4-0.
– På söndagen gjorde vi tre bra perioder, säger coach Charlie Thermaenius. Kul också att Jirhage håller nollan. Han höll ju nollan också mot Väsby i den sista matchen i grundserien.

Nu i helgen väntar bortamatch mot tabelljumbon Piteå, blir det seger där är Vallentuna i ett bra läge i tabellen, ovanför strecket för spel i playoff. På onsdag tar de emot Östersund på hemmais.
– Östersund kommer att vara i toppen av serietabellen när serien summeras, så det blir en tuff match. Men vi lyckades vinna hemma mot dem tidigare under säsongen.

Gustav Jansson har gjort mål i samtliga matcher i Allettan utom en.
– De är en bra kombination, Gustav, Jacob Lundin och Leon Lundberg.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *