NYHETER 2024-03-14 KL. 11:20

Glada och chockade bilvinnare

Av Jonny Andersson

Glada och chockade bilvinnare
VINNARE. Vallentuna Hockeys Titti Hamberg överlämnade i lördags bilen till Cecilia och Benjamin. Foto: Roffe Andersson

Vallentuna Hockey överlämnade i lördags bilen som var förstapriset i klubbens årliga lotteri till två ovana hockeybesökare på läktaren.

– Jag köpte två lotter i centrum med enda tanken att stötta klubben, berättar Cecilia som inte själv kollade dragningslistan förrförra helgen.

Kollade via nätet gjorde istället maken Benjamin och när han visade henne högvinstens vinnande numret förstod hon först inte. Hon skrattar och berättar:

– Jag trodde att något var fel, förstod inte. Jag vinner ju aldrig något. Man ser folk skrapa fram storvinster på triss, andra vinna bilar på Bingolotto. Men det är alltid andra. Nej, det var verkligen en chock. Min tanke när jag köpte mina två lotter var att jag kanske kunde vinna ett presentkort på Ica. Och det var faktiskt inte förrän jag fick visa upp lotten för Titti (Hamberg, reds anmärkning) som jag var helt säker på att vi hade vinstlotten.

I första periodpausen mellan Vallentuna och Lindlöven fick paret, till publikens applåder, köra ut bilen ur ishallen och ingen misstog sig på glädjen när Cecilia vinkade tillbaka och Benjamin tog plats vid ratten.