Ashi laddar om med burgare och thaimat i Okvista

Ashi laddar om med burgare och thaimat i Okvista

NY MATSTUGA. Ashi Keshtgar och Sani Nik driver Matstugan som ett familjeföretag.
Foto: ROFFE ANDERSSON

Det var många som sörjde när Hamburgarstugan i Täby lade ner. Men nu laddar Ashi Keshtgar om, och öppnar restaurang i Vallentuna.

Hamburgarstugan låg från början på Täbyvägen i ett villaområde.
– Det gick jättebra, men det blev så mycket gäster att grannarna klagade, så vi fick flytta till Arninge, berättar Ashi Keshtgar som grundade restaurangen.

I Arninge brann dock restaurangen ned, och det är nu ett bra tag sedan matgästerna kunde äta dess burgare.

Nu har Ashi Keshtgar hittat lokal i Okvista, i närheten av bilprovningen.
– Jag hoppas att det kan bli lika mycket kunder där. Det är många av våra gamla kunder som jobbar i det området, det är därför jag var intresserad av industriområdet.

Den nya restaurangen får ett nytt namn; Matstugan.
– Det blir thairätter och högrevsburgare, så då blir det ett bättre namn.
Det finns en del burgarställen i Vallentuna – är du orolig över konkurrensen?
– Nej, nej. Gör man sitt bästa är man aldrig orolig, jag gör mitt, de får göra sitt. När jag gått ut och sagt att vi maler högrevskött så gör vi det, inga halvfabrikat och det är jag stolt över. Folk gillar våra såser, de är hemgjorda. Allt är hemgjort, det skiljer oss från andra.
Öppningen är planerad till den 30 september.
– Om det inte händer något oväntat, säger Ashi Keshtgar.

Dela artikeln här:

Hege Hellström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *