Bröderna sprider Vallentunas matkultur i Sverige

Bröderna sprider Vallentunas matkultur i Sverige
www.facebook.com/facefooto.se

SYSKONKÄRLEK. Carl-Gustaf och Carl-Henrik utanför det lilla gatuköket där allt startade.
Foto: PRESSBILD

”Vi kommer aldrig att sälja, kanske flytta till större”

Bröderna Carl-Gustaf och Carl-Henrik Forssbeck startade gatuköket Bores i Vallentuna centrum. Nu har deras bolag, The True Bröderna Brothers, växt till att finnas på fem platser och två till är på gång.

Målet är att öppna totalt 80 restauranger runt om i landet, från början har de koncentrerat sig på Mälardalen. De sprider gärna sina högkvalitativa hamburgare på temat ”reclaim the Gatukök”.
–Vi hoppas på att öppna fyra restauranger i år, säger CG. Jag sitter just i bilen på väg från restaurangen i Bålsta, där har vi 110 sittplatser med tillhörande bar och vi har lanserat pizza på menyn.
En större restaurang till är på gång i närheten av Vallentuna, närmare bestämt i Arninge.
– Vi öppnar i det huset som i folkmun kallas för Jula-huset och blir granne med Chop-Chop. Egentligen är jag inte så förtjust i handelsområden, men brorsan ville att vi skulle satsa där.
Deras kedja växer sig allt större, men det var i det lilla gatuköket vid stationen i Vallentuna centrum som allt började.
– Vårt hjärta ligger i Vallentuna och vi kommer aldrig att sälja vårt gatukök. Däremot kanske vi flyttar till större lokaler. Vi skulle behöva 120-130 kvadratmeter.
– Det stämmer att vi sprider Vallentunas matkultur i Sverige. Vi nämner alltid att det var i Vallentuna vi startade när vi blir intervjuade.

MONSTERBURGARE. Sexlingsburgaren som vi skrev om under sensommaren finns kvar för den som känner sig riktigt hungrig.
Foto: UFFE LINDEBORG
Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *