Dags för loppis i Vallentuna centrum igen – och premiär för ny hamburgervagn

Dags för loppis i Vallentuna centrum igen – och  premiär för ny hamburgervagn

EVENTMAKARE. Så här är Vallentunaborna vana vid att se entreprenören Patric Norberg. På gång vid ett event, med ett leende.
Foto/Arkiv: PETER PALMQUIST

Allföretagaren Patric Norberg är på gång med en ny loppis i Vallentuna centrum, i samarbete med fastighetsägaren Fast Partner.

Lördag 29 augusti är det dags för loppis i centrum igen. Men denna gång hålls inte evenemanget i ett parkeringsgarage.
– Nej, vi kommer att vara i två butikslokaler, säger Patric Norberg. Dels kommer vi att finnas i den tidigare Swedbanklokalen, dels kommer vi att vara i lokalen mittemot Stars and Stripes.

Hur har intresset varit? Hur många säljare hoppas ni på att det blir?
– Vi tänker oss 30 utställare totalt. Vi har tänkt till när det gäller att hålla avstånd. Ingen av utställarna får stå fler än en, är de flera får de boka flera bord helt enkelt.

Hur blir det med in- och utsläpp i lokalerna?
-Vi kommer att ha ”utslussare” med klickers vid varje utgång så att det inte är fler än 50 personer inne i lokalerna samtidigt.

Utöver loppisarna är en annan nyhet på gång till centrum. Patric Norberg planerar att börja sälja hamburgare från en vagn utanför Systembolaget och Centrumfloristerna. Tanken är att den ska vara öppen på torsdagar.

– Vi kommer att kalla den för tivoli-grillen, då det är en tivolivagn från början. Vi kommer att ha kvar remmar och annat godis som vi brukar sälja från den vagnen.
– Vi kommer att ha kött och korv från JK Meat och ostar från exempelvis Väddö gårdsmejeri.

Vad är nytt med denna idé?
– Vår tanke är att man beställer hamburgaren först, sedan när den är klar så bestämmer kunden vad den vill ha på den. Det ska finnas ett stort utbud.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *