Ny Restaurang i Frösunda

Ny Restaurang i Frösunda

Foto: Roffe Andersson

Hyllades på nätet efter premiären

I söndags öppnade en ny restaurang med bra service för boende i Frösunda med omnejd. Och de fick direkt goda rekommendationer på sociala medier.

Fram till första maj serverar de inte mat vid den nystartade restaurangen i Solsta, utan de levererar istället maten direkt till folks hem från Solsta. Men planerna är betydligt större än så, berättar Tursunay Tunisha. Hon driver Solsta Sushi & Wok tillsammans med sin make.

– Vi flyttade hit till Frösunda från Tumba i maj förra året. Nu vill vi satsa på en restaurang och i maj ska man kunna äta hos oss på Solsta också. Vi kommer att erbjuda thaimat och sushi och vi har ansökt om alkoholtillstånd.

Foto: Roffe Andersson

Tursunay berättar att hon har jobbat med restaurang i 18 år och har drivit flera restauranger. Och planerna för Solsta är storslagna.
– Vi ska öppna en relaxreseort här i Solsta, och vi kommer att kunna ta emot folk för små olika kalas, små fester och företagskonferenser. Vi har konferensrum och karaokerum för max 20 gäster. Vi har också vi sovrum för 15 st gäster.

– Vi odlar egna grönsaker ochpå sommaren kommer det att bli jättefint med utsikten när man kan sitta i uteserveringen. Från första maj börjar vi servera en extra meny.

De kan idag leverera mat till Kårsta i norr och Vallentuna centrum söderut. Och enligt reaktionerna från första dagen så uppskattades både maten och servicen.

– Vi fick 37 beställningar av mat redan första dagen, och folk hörde av sig tillbaka och var nöjda.

Foto: Roffe Andersson

Så här har några omdömen varit på sociala medier efter den första dagen:

– Rekommenderar varmt Solsta Sushi & Wok! Supergott och trevligt, och tänk att vi fått en ny restaurang till Frösunda!
– Vi provade hemkörning i dag! Lyxigt! Och mycket gott! Kommer bli fler gånger!!!

– Nyss provat, fräsch standard sushi, ”fel” typ av soya, kom som utlovat i tid, #lyxpålandet , sprid till Lindholmen och Kårsta!

– Håller med. Får ge feedback till de så kanske de kan byta soya också framöver. God sushi.

Onlinebeställningar kan göras på Foodora.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *