Öppningen av Träffpunkten skjuts upp

Öppningen av Träffpunkten skjuts upp

FRAMSKJUTET. Volontärerna Mona Beck Andersson och Anne-Louise Vintberger – liksom anhörig- och frivilligsamordnaren Ingrid Karlsson har förberett för öppning men får hålla ut åtminstone en månad till.
Foto: ROFFE ANDERSSON

Efter ett extrainsatt möte igår kväll (29 oktober) med anledning av de nya skärpta riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten har Vallentuna kommun beslutat att skjuta upp öppnandet av Träffpunkten åtminstone en månad.

I dagens papperstidning (30 oktober) kan man läsa att Ann-Louise Vintberger, Mona Beck Andersson och Ingrid Karlsson gör sig redo för att slå upp dörrarna till Träffpunkten igen, men man har nu bestämt att istället för att öppna på plats, inomhus, så kommer utomhusaktiviteterna att fortsätta åtminstone november ut. Sedan tas ett nytt beslut utifrån de rådande omständigheterna som gäller från december och framåt.

Dela artikeln här:

Joakim Lindeborg

Vanligtvis ska inte jag vara här under artiklarna, men ibland kan jag inte hålla fingrarna ifrån tangenterna och ge mig ut på fältet för att ta lite bilder och bidra med nyheter. Tack för att du läser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *