Rosenqvist bygger bamsehus intill Byggmax vid Lindö

Rosenqvist bygger bamsehus intill Byggmax vid Lindö

Foto: Pressbild

Rosenqvist Fastigheter AB satsar vidare på Vallentuna. I år bygger de en stor verkstadslänga intill Byggmax i Rosendals industriområde (Vargmötet).

Fastigheten som kommer att innehålla 4 300 kvadratmeter lokaler börjar byggas i februari och beräknas stå klar för inflyttning i november.
Huset kommer att ha hyresrätter för verkstad, butiker, kontor, lager och förråd.
– Vi har redan några företag som har preliminärbokat lokaler, säger Cecilia Jensson på Rosenqvist. Vi jobbar stenhårt nu med att fylla upp lokalerna inför november.

Det kommer att finnas större lokaler på ungefär 300 kvadratmeter och mindre på runt 200. I den del av byggnaden som vetter mot Lindövägen kommer det att finnas två lokaler på vardera 550 kvadratmeter som är tänkta som butiker.

Foto: Pressbild

Rosenqvist som sedan tidigare har två fastigheter i Vallentuna, i Okvista (gamla Elverket) och i Rosendal kommer inte att sluta satsningen med detta.
– Nej, det blir ett projekt till på samma fastighet i Rosendal. Den kommer att vara på 5 000 kvadratmeter.
– Vi är intresserade av att expandera ytterligare i Vallentuna. Om någon vill sälja mark eller industrifastighet är de välkomna att höra av sig.
Den som är nyfiken på vad som kommer att hända med tomten alldeles intill Väsbyvägen får vänta ett tag till. Detta är ännu oklart.

Dela artikeln här:

Uffe Lindeborg

Envis Vallentunanörd med ett brinnande intresse för människor och att göra hjältar av sportprofiler. Pratar (läs debatterar) gärna om Asociala Medier och om hur marknadsföring fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *