KRÖNIKA 2022-12-29 KL. 09:15

Vallentunas näringsliv levererar

Av Malin Tilja

Vallentunas näringsliv levererar
Foto: Malin Tilja

Om jag ska börja lite tråkigt, så har de senaste två åren liksom flutit ihop i en sörja av världsomfattande eländen. När pandemin lugnade sig och vi kunde börja röra oss fritt och resa igen, då dök en ny kris upp och ett krig bröt ut.

När media efter en tid glesade ut sändningarna av hemska bilder från Ukraina och kriget var ett faktum att leva med, då tog Covid fart igen och blandade upp sig med säsongsinfluensa, RS virus och magsjukevirus och elpriserna sköt i höjden.

När vi precis sagt att i år blir det en vanlig jul igen, då kom någon och smiskade oss på fingrarna och sa, trodde du ja…
Till de roligare händelser som varit under det gångna året, vill jag lyfta alla härliga möten jag haft genom mitt jobb som säljare på Vallentuna nya. Jag har besökt ganska många företagsträffar och bekantat mig med många nya ansikten från Vallentuna. Flera av dessa möten har lett till både samarbeten och öppnat för nya möjligheter.

Det är faktiskt helt otroligt vad Vallentuna levererar i näringslivet.

Visste du att det finns 4 859 företag i Vallentuna (enligt Bolagsfakta) ? Visst är det häftigt! Jag ser bara på de 200 företag som annonserat i vår tidning under året. Bakom dessa annonser och företag finns massor av härliga och drivna människor, som jag förmodligen aldrig skulle ha träffat om det inte varit för mitt jobb på tidningen. Jag blir väldigt tacksam och ödmjuk när jag tänker på hur många fina möten jag haft under året.

Det ska nog bli 2023 års nya grej. Jag vill träffa så många Vallentunaföretag som möjligt och få inblick i er verksamhet. Vilka av er företagare är nyfikna på hur vi jobbar och vad vi kan erbjuda er? Låt oss ta ett förutsättningslöst möte när nya året startar igång. Man vet aldrig vad det kan ge. Slå en signal, så sätter jag på kaffet!

Vi ses 2023!

Malin Tilja
malin@vallentunanya.se