NYFÖRVÄRV. Jesse Singh kan bli ett utropstecken i backlinjen i år.
Foto: MATTIAS BELIN

VBK förstärker från fjolårets seriesegrare och fortsätter att vara aktivt på marknaden inför den uppskjutna fotbollssäsongen.

Nu förstärker man backlinjen med Jesse Singh som hämtas från Fanna BK. Han är 24 år och startade i mittlåset i samtliga matcher för Fanna ifjol.

Enköpingsklubben, som tillhörde samma serie som VBK, var suveräna i toppen ifjol och vann division 3 norra Svealand med betryggande marginal. Vallentunas tränare, Pontus Johansson, är väldigt nöjd med värvningen.
–Jesse är bolltrygg, brytsäker och spelar med ett grymt lugn. Det är en riktigt bra värvning och det ser nu ruggigt bra ut i defensiven. Skulle nog säga att vår försvarslinje plus målvakt är fem plus nu, berättar Pontus.

Det är den andra försvarsspelaren som hämtas in från fjolårets seriesegrare. Även ytterbacken Abir Karim, som också har omnämnts som en klassvärvning, plockades upp från Fanna tidigare under våren.

Dela artikeln här:

Ehsan Keshavarz

80-talist med intresse för att skriva, se världen och det mesta som har med sport att göra. Extremt avdankad division 6-spelare. Uppvuxen i Vallentuna men numera ute på vift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *