KRÖNIKA 2022-12-29 KL. 09:05

Härligt att samarbeta med företagare i Vallentuna

Av Marcus Lindeborg

Härligt att samarbeta med företagare i Vallentuna
GILLAR UTMANINGAR. Marcus om första året på det första jobbet. Foto: Uffe Lindeborg

2022, vilket år! Världen har fått uppleva en berg och dalbana - milt sagt. Från att restriktionerna släppte och att man äntligen fick hitta på massvis av roliga saker, till skyhöga elpriser, krig och elände. Men för mig har det sannerligen varit ett annorlunda och roligt år.

Från att i våras ha slitit med att få klart ett gymnasiearbete och att försöka få in uppgifter med samma kvalité trots att motivationen sinade mer och mer desto närmare studenten man kom. Till att i september börja jobba på tidningen och få känna på hur livet efter skolan är, från dagar då man gick i skolan 10-15:20 till dagar då man jobbar 8-17. Men på något sätt känns det nästan enklare att jobba 8-17, kanske är det på grund av våra legendariska fikaraster, eller på grund av att man skrattar mycket på jobbet. Ja, jag vet inte helt hur det fungerar men jag är tacksam för det i alla fall.

Den korta tiden jag har jobbat på tidningen så har tillvaron förgyllts av härliga kollegor och trevliga kunder.

Året 2022 har varit ett lärorikt år med många nya kontakter och massvis av första gånger, något jag tycker är väldigt kul då jag gillar att utforska det för en själv okända, då jag känner att det är då man utvecklas som mest. Men nu tar vi sikte mot det okända i 2023, som förhoppningsvis blir ett bättre och ännu mer lärorikt år. Under 2023 hoppas jag på att få lära känna fler företagare och få till ännu fler givande samarbeten. Jag ser också fram emot att få se hur Vallentuna utvecklas både som kommun men också företagsmässigt och jag ser fram emot att lära mig mer om de många och häftiga företag som finns i Vallentuna.

Jag önskar både läsare och annonsörer ett gott nytt år och hoppas på ett lyckat 2023 för samtliga!

Marcus Lindeborg
marcus@vallentunanya.se